Missie

KOMOS staat voor Kwaliteitsvolle Ontwikkeling van Mens en Organisatie in de Social profit en dit is waar het allemaal om draait. KOMOS wil immers in Vlaanderen en Zuid Nederland de referentie zijn voor training, opleiding, vorming, coaching, supervisie en HR-advies in de gezondheids- en welzijnszorg.

Identiteit

KOMOS bestaat uit professionelen die door de wol geverfd zijn in basiswerk en beleidsvoering in gezondheids-en welzijnsvoorzieningen. Daarnaast hebben ze hun sporen verdiend in training, advies en coaching en hebben daarvoor de juiste kwaliteitslabels op zak in de vorm van ICF – en DISC certificaten.

Waarden en overtuiging

KOMOS garandeert dat in vorming, training en opleiding:

  • leren vertrekt vanuit de concrete praktijk
  • wat geleerd wordt toepasbaar is
  • humor zorgt dat er beter geleerd wordt
  • leren interactief is
  • de combinatie van training en coaching leidt tot duurzame veranderingen in werkgedrag.
  • medewerkers geïnspireerd worden

KOMOS garandeert dat coachingstrajecten verlopen volgens de ethische code uitgeschreven door de International Coaching Federation (ICF). Meer vind je hier.

KOMOS garandeert dat advies en begeleidingen gebeuren aansluitend op de vraag en de cultuur van de organisatie.

Over Koen Deconinck

Koen Deconinck is oprichter en bezieler van KOMOS. Hij is psychiatrisch verpleegkundige, werkte 20 jaar in de geestelijke gezondheidszorg als verpleegkundige, hoofdverpleegkundige, stafmedewerker patiëntenzorg en stafmedewerker HR. Hij studeerde personeelsmanagement aan de UAMS en is ICF gecertifieerde coach (the coaching square) en DISC-gecertifieerd.

koendeconinck

Koen Deconinck